mandag 27. juli 2009

Dag 26: Lindesnes here we come!!!


Kom oss av gårde før ni idag, vi ville ha god tid på oss til å nyte den siste dagen av den store ekspedisjonen vår...dessuten hadde vi noe vi skulle nå; Grete, farmor og mormor hadde lovt å stå med norske flagg på Lindesnes når vi ankom klokken 15!

Vi syklet først til Mandal hvor vi spiste en bedre lunsj ute i sola. Så bar det videre mot Vigesdal hvor vi hadde do-stopp, deretter til Spangereid hvor vi leste VG, og til slutt endte det hele på LINDESNES!!! Der sto Grete og veivet med tre nystrøkne norske flagg, mens de gamle satt inne i bilen og frøys... Tok turen opp til fyret og fikk skrevet oss inn i Nordkapp-Lindesnes-manntallet. Et stort øyeblikk for oss begge!

Hjemme på Vatne ventet rekefest og champagne:)

Turen er virkelig slutt nå...det er egentlig ganske kjipt...hadde vi hatt tid skulle vi bare snudd på Lindesnes og syklet opp igjen...opp til samene og midnattssola, til E6 og kalde, illeluktende utedo, til machomygg og gigaklegg...

Har hatt en helt utrolig flott uforglemmelig tur! Norge er et fantastisk flott laaaaangt land! Til alle dere som vurderer å gjøre det samme neste år: Det er INGENTING å lure på! Dette MÅ oppleves!!!

Info: Distanse 75,66 km, totaldistanse 2927,1 km, maxfart 52,9 kmt, avgfart 17,6 kmt, tid på sykkelen 4 t 17min 28sek, kalorier 4000. Puls: Tore max: 168, avg: 121. Mette max: 172, avg: 114.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar